2019-06-30 08:30 - Barra Fonda - Llarga

Barra Fonda - Llarga

Diumenge, 30 Juny, 2019 - 08:30

Hora en el puerto / playa: 

09:00 salida de la barca
Avançats amb especialitat de profunda

Barra Fonda - Llarga

NOMÉS PER AVANÇATS AMB ESPECIALITAT DE PROFUNDA

Excel·lent immersió en els limits dels 40 metres. Com és habitual a Mataró és una immersió paral·lela a la costa, és una barra que tal com indica el seu nom és profunda i llarga. Comença a Mataró i acaba mes allà de Premia. No és un punt típic de fer pel poc temps de fons, això si els bussejadors tècnics i profunds gaudeixen de la quantitat de vida i l'espectacularitat de la mateixa, estrella Cistella Astrospartus mediterraneus. Plomos de mar, morenes juganeres, llagostes d'enorme grandària. Però sobretot la sensació de silenci absolut que proporciona aquesta profunditat.

Profundidat: 

38-42

Titulació: 

Avanzado

Municipi: 

Mataro